top of page

Om Augusta Mariia

IMG-20190430-WA0199.jpg

Jeg har altid været fascineret af mennesker. At betragte mennesker er en af de ting jeg elsker allermest. Et ansigt fortæller så mange historier og et blik fortæller sandheden hurtigere end ord kan. 


Jeg er 100-meter mester i at spotte andres energi og fornemme i hvilken retning en energi bevæger sig. Det kommer af at leve med en alkoholiker i den nærmeste familie.

Derfor er jeg også lynhurtig til at fornemme i hvilken retning en behandling skal gå. Hvad der er på spil. Se hele mennesket. Hele dig. At spotte sandheden i blikket. Og så arbejde derfra. Langsomt, blidt og trygt. I samarbejde, respekt og dyb kærlighed.

Uddannelser og kurser:

 • 2013: Sygeplejerske (BA sygepleje)

 • 2016: Kandidat i folkesundhedsvidenskab (Msc. public health)

 • 2018: Holistisk Energiterapeut v/ Katrine Birk

 • 2019: Living Yolates instruktør v/ Mikkala Kissi (Living Yolates Academy

 • 2020: Holistisk Energimaster-mentor v/ Katrine Birk

 • 2022: Dancing Yolates instruktør v/ Mikkala Kissi (Living Yolates Academy)

 • 2022: Certificering i Endokrinologisk Gynækologi v/ Caroline Fibæk

Mit liv har altid sendt mig i en retning med mange mennesker. Jeg har således været frivillig i musikbranchen i mange år, sideløbende med at jeg uddannede mig som sygeplejerske og kandidat.

Jeg ELSKEDE at være omgivet af (glade) mennesker, selvom det var hårdt arbejde til tider.

Paradoksalt nok skrev jeg bachelor om placebo-effekten (jeg smiler lidt af ironien i det nu) og da jeg skrev mit speciale smuttede jeg en tur til Uganda og indsamlede data om menstruation. Det var også her jeg opdagede min passion for menstrual health - selvom jeg på det tidspunkt ikke vidste hvor det ville ende - igen et fint lille indspark fra universet!

Menstruation og cyklus er blevet mine store passioner og det er fortsat det, der fylder allermest i mit interessefelt - både videnskabeligt og ift. komplementær og alternativ behandling.

Siden har jeg haft æren af at arbejde for og med Camille Namasté, hvor jeg har lært en masse om ceremoniel cacao, spaceholding, meditation og traumeforløsning.

Siden jeg blev færdig hos Katrine Birk i 2018 har jeg også haft glæden af at arbejde som mentor for de efterfølgende hold. Det er en stor gave at være vidne til og medspiller i andres udvikling.

Min baggrund er alsidig og min livserfaring efterhånden stor;

 • Sygeplejersken har den brede viden om kroppens fysiologiske processer.

 • Akademikeren har det analytiske blik og kan skære ind til benet.

 • Den holistiske kropsterapeut og mentor har den dybdegående viden om alternative behandlingsformer og traditionel kinesisk medicin og filosofi.

 • Living Yolates instruktøren binder det hele sammen i intuitiv bevægelse guidet med respekt for kroppen og dens strukturer og begrænsninger.

 

Jeg elsker alle aspekterne af min viden og erfaring. Især hvordan det hele kan blandes og gøres til DIN unikke behandling, samtale eller oplevelse.

I mine hænder kan du derfor føle dig tryg i, at jeg har en masse viden og erfaring fra alle mulige dele af livet og jeg vil til hver en tid forsøge at smelte det ned til en behandling, workshop eller ceremoni, der passer perfekt til dig og din krop lige netop i dag.

IMG-20190501-WA0014.jpg

Jeg glæder mig til at se dig!

bottom of page