

Behandlingsteknikker
Her finder du mere information om de forskellige behandlingsteknikker, jeg primært benytter.
Nederst finder du desuden lidt mere information om de fem faser/elementer fra traditionel kinesisk medicin.
Akupressur

Akupressur tager udgangspunkt i filosofien bag traditionel kinesisk medicin (TCM) og kroppens meridianbaner. Meridianbaner kan forstås som de energibaner, der fordeler livsenergi eller chi til kroppens organer og væv.
Ved hjælp af teorien om de fem faser/elementer kan vi forstå kroppen som et mikro-kosmos der afspejler verdens makro-kosmos og for at bringe balance i verden såvel som kroppen må vi støtte de dele af kosmos, der er ude af balance.
Dette opnås i akupressur ved let tryk på bestemte punkter langs meridianbanerne, så der kan opnås øget balance i energien i kroppen.
Zoneterapi

Zoneterapi er en teknik, der tager udgangspunkt i, at hele kroppen er aftegnet i et "kort" på hænder, ører eller fødder. Dette "kort" giver adgang til organer, knogler, væv og muskler.
Ved hjælp af massage på zoner kan der skabes kontakt og heling til den del af kroppen der masseres. Det afhjælper mentale og følelsesmæssige såvel som fysiske symptomer og virker samtidig enormt beroligende.
Mine behandlinger tager som oftest udgangspunkt i zoneterapi på fødderne.

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content.
Cupping

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to edit the content and make sure to add any relevant information that you want to share with your visitors.
EFT

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to edit the content and make sure to add any relevant information that you want to share with your visitors.
People are genuinely interested in learning more about you, so don’t be afraid to share personal anecdotes to create a more friendly quality.
Healing, visualisering og mentoring

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content.